Saldad_salarisadministratie_personeelsadministratie_Drunen

Werken bij Saldad

Saldad is een professioneel kantoor voor salarisadministratie en personeelsadministratie. Ons team werkt voor honderden organisaties. Indirect zijn we dus verantwoordelijk voor de correcte afhandeling en administratie van arbeidsgerelateerde gegevens van duizenden werknemers. Op dit moment hebben we geen concrete vacature. Maar we zijn wel geïnteresseerd in een kennismaking met goede vakspecialisten die bij ons team passen.

De sfeer bij Saldad

Het beste werk leveren we als team. Binnen ons bedrijf heeft ieder zijn of haar eigen specialismen en taken. Deze voeren we uit in een hartelijke, informele sfeer. We zijn vriendelijk en klantgericht. Ons werk, maar dat begrijp jij als geen ander, voeren we zeer secuur uit. Verder zijn we alert op wijzigingen in cao’s, wet- en regelgeving die voor onze opdrachtgevers van belang zijn.

Solliciteren

Ben jij ervaren in salarisadministratie en personeelsadministratie? Reken jij met plezier door tot achter de komma? Wil je graag weten of jouw ervaring en kijk op ons vak een toevoeging kunnen betekenen voor Saldad? Beschik je over goede communicatieve eigenschappen? Ken je ons systeem Loket.nl of ben je bereid je erin te verdiepen? Dan nodigen we je van harte uit om eens kennis te maken. Als je denkt dat we een goede match zijn, neem dan gerust eens contact op met Saskia Verweij: saskiaverweij@saldad.nl of 0416 665 396.