Saldad salarisadministratie loonadministratie personeelsadministratie administratiekantoren advies

Saldad verzorgt jouw personeelsadministratie

Saldad verzorgt jouw personeelsadministratie. Of je nu een grote of kleine organisatie onder je hoede hebt: het uitbesteden van je personeelsadministratie brengt rust en efficiency. Als jij je op jouw bedrijf focust, zorgen wij voor het wel en wee rond arbeidscontracten, rapportages en signaleringen. We zorgen dat je tijdig op de hoogte bent van wettelijke wijzigingen rond cao’s en dat je je wettelijke verplichtingen en HR-afspraken nakomt. Je kunt alles netjes en overzichtelijk vastleggen in individuele personeelsdossiers. Zo wordt personeel een lust, zonder een last te zijn.

Wat is personeelsadministratie?

Een goede personeelsadministratie voorkomt verrassingen. Misschien herken je het uit je dagelijkse praktijk. Je bent zó bezig met ondernemen dat je glad vergeet om een tijdelijk arbeidscontract te verlengen, waardoor je medewerker ineens in vaste dienst is gekomen. Of dat je ongemerkt het jubileum van jouw gewaardeerde medewerker voorbij laat gaan. Wat had je ook alweer afgesproken over die opleiding en het privégebruik van laptops en mobiele telefoons? Wanneer is het tijd voor functioneringsgesprekken? Als je je personeelsadministratie goed regelt, heb je je handen vrij om te ondernemen.

Personeelsadministratie door Saldad

Personeelsadministratie door Saldad brengt rust in je bedrijfsvoering. Ongeacht je bedrijfsgrootte. We zorgen voor een betrouwbare structurering van jouw wettelijke verplichtingen. Laat het maar aan ons over om alert te zijn op wijzigingen in regelgeving, signalering van kritische contractuele momenten en de vastlegging van arbeidsgerelateerde afspraken. Omdat we ons vak verstaan, begrijpen we jouw belangen tot achter de komma. Jouw medewerkers ervaren bovendien de zekerheid dat hun werkgever hun personeelszaken goed geregeld heeft. Het resultaat: er gaat geen onnodige energie verloren aan opzoeken, terugzoeken en herstellen van de afspraken die jullie met elkaar hebben gemaakt. Bovendien voorkom je boetes en discussies. Wel zo efficiënt.

Administratiesysteem in jouw huisstijl

Bij Saldad krijg je een administratiesysteem in jouw huisstijl. Wij werken met Loket.nl. Dit richten we precies in zoals jij het wilt, zodat je alle functionaliteiten bij de hand hebt. Natuurlijk laten we je niet zwemmen. Bij het overschakelen zullen we je begeleiden. En ook periodiek kunnen we met je meekijken, als je dat fijn vindt. En omdat personeelsadministratie veel méér is dan enkel een online computersysteem, staan we voor je klaar als je vragen hebt over cao’s en regelgeving. Ook helpen we je bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en andere documenten.

Kennismaken

Sta je aan het roer van een groot of klein bedrijf? Overweeg je om je personeelsadministratie – of delen daarvan – over laten aan een betrouwbare specialist met wie jij goed kunt schakelen? Aan Saldad heb je een integere partner. Neem contact op met Saskia Verweij via saldad@saldad.nl of telefonisch: 0416 665 396.

Saskia Verweij-Brok Saldad advies salarisadministratie

Waaruit bestaat personeelsadministratie?

  Opstellen van arbeidsovereenkomsten
  HR-rapportages
  Werkgeversdashboard met kengetallen
  Administratie verlof en ziekteverzuim
  Dossiervorming
  Verstrekkingen
  Signaleringen
  Beoordelingen en opleidingen
  Loonstroken en jaaropgaven
  Declaraties van werknemers

De voordelen van Saldad

  Correct
  Vriendelijk
  Vakkundig
  Alert
  Servicegericht
  Kennis van actuele wet- en regelgeving
  Wij spreken jouw ondernemerstaal
  Overzichtelijk digitaal systeem
  Gegarandeerde continuïteit