Saldad_salarisadministratie_loonadministratie_Drunen

Saldad werkt met het softwarepakket Loket.nl

Saldad werkt met het softwarepakket Loket.nl. Dat is het gebruiksvriendelijke en complete digitale platform voor jouw salarisadministratie en personeelsadministratie. We richten het voor je in en kunnen indien gewenst een oogje in het zeil houden tijdens de overschakeling. Ook periodiek kunnen we met je meekijken als je dat prettig vindt. Loket.nl heeft voor ons geen geheimen. En als jij ermee gaat werken, zul je ontdekken dat je er snel mee op weg bent. De bediening werkt eenvoudig en intuïtief. Ook je medewerkers en boekhouding zullen er zeer snel in thuis zijn.

Loket.nl voor werkgevers

Loket.nl bevat alle functionaliteiten voor werkgevers voor een betrouwbare en overzichtelijke personeels- en salarisadministratie. Natuurlijk als het aankomt op loongegevens, afdrachten, pensioenen, verklaringen en beschikkingen. Maar ook op het gebied van digitale dossiervorming, signalering van jubilea en aflopende contracten. Loket.nl is daarnaast een managementtool die je actief kunt inzetten om je personeelsbeleid beter te sturen. Je richt dit samen met Saldad in, zodat je met een druk op de knop beschikt over de gegevens die voor jouw organisatie een meerwaarde bieden.

Loket.nl voor werknemers

Iedere werknemer heeft binnen Loket.nl een eigen persoonlijke omgeving. Medewerkers kunnen daarin alles raadplegen en regelen rondom hun werk. Heel eenvoudig zijn zij zelf in staat om zaken als verlof en declaraties door te geven. Ook hebben zij toegang tot hun persoonlijke HR-dossier met daarin contracten, loonstroken, jaaropgaven en werkgerelateerde correspondentie. De ervaring heeft ons geleerd dat medewerkers er snel mee kunnen werken. Een overzichtelijk en correct digitaal dossier geeft vertrouwen en zekerheid. Dat is voor werkgevers én werknemers een hele zorg minder.

Loket.nl voor administratiekantoren

Binnen Loket.nl beschikken administratiekantoren en accountants over een betrouwbaar, compleet en overzichtelijk digitaal platform. Loket.nl communiceert naadloos met alle gangbare boekhoudpakketten en kan worden voorzien van een eigen huisstijl of die van de opdrachtgever.