Saldad BV salaris personeelsadministratie advies

Saldad geeft advies over salaris- en personeelsadministratie

Saldad geeft advies over salaris- en personeelsadministratie. We bekijken open, eerlijk en met kennis van zaken hoe dit is ingericht. Objectiviteit en vertrouwen zijn wat ons betreft de sleutelwoorden. Saldad kan voor jouw organisatie wel eens de oplossing zijn om de salarisadministratie en personeelsadministratie toekomstbestendig in te richten. Jij jouw bedrijfsstrategie, wij een strategische kijk op jouw administratie voor vandaag en morgen.

Specialistisch onderdeel van de boekhouding

Salarisadministratie of loonadministratie is een specialistisch onderdeel van de boekhouding. Het kan heel goed zijn dat je op dit moment kansen laat liggen. Misschien omdat je fulltime bezig bent met het optimaliseren van je producten, diensten en klanttevredenheid. Of omdat het nou eenmaal ingewikkeld is om je kennis up-to-date te houden. Hoe dan ook: we snappen best dat het tussentijds beoordelen van salarisadministratie en personeelsadministratie vaak ondergewaardeerd is binnen de bedrijfsvoering van alledag. Is in jouw onderneming een geheel nieuwe opzet nodig of is het al voldoende om van tijd tot tijd de puntjes op de i te zetten? Laten we samen bekijken wat beter kan.

Een goed advies van Saldad

Voor een vlekkeloze en zorgeloze administratie is een goed advies van Saldad altijd een verhelderend ijkpunt. In de loop van de tijd kan jouw situatie immers veranderd zijn. Is er bijvoorbeeld sprake van een nieuwe cao, wet- en regelgeving die nieuwe verplichtingen met zich meebrengen? Zijn er aanpassingen nodig in de inrichting van jouw digitale administratiesysteem, of heb je nog geen digitaal systeem? Past de uitvoering van loonbetalingen, vakantiegelden, werkkostenregelingen, afdrachten en journaalposten nog wel bij je huidige personeelssamenstelling? Waar zitten je risico’s? We inventariseren aan welke eisen jouw salarisadministratie en personeelsadministratie moeten voldoen. In menselijke ondernemerstaal adviseren we je vervolgens over verbeterpunten en mogelijkheden.

Neem contact op met Saldad

Benieuwd wat we jouw bedrijf kunnen brengen op het gebied van salarisadministratie en personeelsadministratie? Laat geen kansen liggen en neem contact op met Saldad. Dat is nú al het beste advies dat we je kunnen geven. Bel of mail Saskia Verweij via saldad@saldad.nl of 0416 665 396.

Saskia Verweij-Brok Saldad advies salarisadministratie

Saldad geeft advies

  Salarisadministratie
  Personeelsadministratie
  HR-ondersteuning
  Implementatie administratiesoftware
  Inrichting administratiesysteem
  Werkkostenregelingen
  Afdrachten
  Periodieke analyse

De voordelen van Saldad

  Correct
  Vriendelijk
  Vakkundig
  Alert
  Servicegericht
  Kennis van actuele wet- en regelgeving
  Wij spreken jouw ondernemerstaal
  Overzichtelijk digitaal systeem
  Gegarandeerde continuïteit