Saldad salarisadministratie loonadministratie personeelsadministratie administratiekantoren advies

Saldad verzorgt jouw salarisadministratie

Saldad verzorgt jouw salarisadministratie met aandacht en accuratesse. Ongeacht de grootte van je bedrijf. Elke onderneming heeft zijn eigen redenen waarom het uitbesteden van de salarisadministratie een goed idee is. Misschien is het in jouw organisatie een ondergeschoven kindje. Of je wilt het juist zo goed doen dat het je onnodig veel tijd kost. Saldad neemt je dit werk graag uit handen. Welkom!

Wat is salarisadministratie?

Salarisadministratie of loonadministratie is een specialistisch onderdeel van de boekhouding. Niet iedereen is ervoor in de wieg gelegd omdat het nogal wat eisen stelt aan je actuele kennis. Bovendien moet het secuur gebeuren. Het bijhouden van een salarisadministratie is verplicht. Hierin wordt alles vastgelegd rondom loonbetalingen, aangiftes, afdrachten, pensioenen, loonstroken en contracten. Het is belangrijk dat je hierbij de vaak complexe wettelijke regels en cao’s nauwgezet volgt. Ten eerste omdat je je bedrijf en je medewerkers niet tekort wilt doen. Maar natuurlijk ook omdat de belastingdienst met je meekijkt en onverwachte naheffingen veel geld kosten.

Salarisadministratie door Saldad

Net als je als ondernemer denkt dat je je salarisadministratie goed op de rit hebt, verandert de wet. Of er komt een nieuwe cao voor jouw bedrijfstak. Duik je dan opnieuw in de boeken met het risico dat je iets over het hoofd ziet? Of laat je je salarisadministratie door Saldad uitvoeren, zodat jij weer toekomt aan het werk waar je goed in bent? Laat ons gerust eens weten waar we je mee kunnen helpen. Ben je van plan om je hele salarisadministratie uit te besteden, of kies je ervoor om bepaalde delen zelf te doen? Alles is mogelijk. Eén ding is wat ons betreft zeker: samenwerken met Saldad gaat je goed bevallen. We zijn alert, correct, deskundig en vriendelijk. Geef ons getallen en we worden enthousiast!

Jouw eigen salarissysteem

Bij Saldad krijg je jouw eigen salarissysteem. Wij werken met Loket.nl. Dit kennen we van binnen en buiten en richten we helemaal voor je in en voorzien het van het logo van jouw organisatie. Ook jij en je medewerkers zullen er zo in thuis zijn en ontvangen een eigen, persoonlijke inlog. Loket.nl werkt logisch en intuïtief. Alle gegevens en overzichten zijn bijzonder eenvoudig op te vragen. Zoals salarisgegevens, loonstroken, verzamelloonstaat, jaaropgaven, jaaroverzicht loonaangifte, afgedragen premies en overige bijzonderheden.

Kennismaken

Ben je ondernemer en overweeg je om je salarisadministratie uit te besteden? Dan wil Saldad graag met je kennismaken! Vertel ons over je bedrijf en tegen welke administratieve hindernissen je aanloopt. We kunnen je huidige systeem met je doorlopen om te zien welke winstgevende kansen je op dit moment laat liggen. Laat je dus gerust door ons voorlichten. Neem contact op met Saskia Verweij via saldad@saldad.nl of telefonisch: 0416 665 396.

Saldad_salarisadministratie_personeelsadministratie_advies_Saskia_Petra

Waaruit bestaat salarisadministratie?

  Loonstaat
  Loonstroken
  Jaaropgave
  Loonaangiften
  Werkkostenregeling
  Beschikkingen en verklaringen
  Loonbestanddelen in eindheffing
  Levensloopregeling
  Afdrachtverminderingen WBSO

De voordelen van Saldad

  Correct
  Vriendelijk
  Vakkundig
  Alert
  Servicegericht
  Kennis van actuele wet- en regelgeving
  Wij spreken jouw ondernemerstaal
  Overzichtelijk digitaal systeem
  Gegarandeerde continuïteit