Het nieuwe Loket.nl biedt steeds meer mogelijkheden. Je hoeft ons voortaan geen mails meer te sturen met de urenopgave. Deze procedure is namelijk vereenvoudigd.

In Loket bestaat de mogelijkheid om uren, bijvoorbeeld van oproepkrachten, rechtstreeks in het systeem in te voeren. Ook overwerk, bonussen, vergoedingen en andere variabele mutaties verwerk je voortaan gemakkelijk rechtstreeks in je eigen Loket.nl.

Je vindt de browser variabele gegevens in de rechterbovenhoek van het nieuwe Loket.nl. Na het invoeren van de gegevens kan je ons informeren dat je de mutaties hebt verwerkt. Dit kan via het tabblad Salarisverwerking aan de linkerkant van je scherm. Middels het alarmbelletje achter verloning kan je aangeven dat je voor de betreffende periode klaar bent met muteren. Mis je nog componenten om de mutaties op door te geven? Geef het dan door aan Saldad, wij zorgen ervoor dat alle componenten die je nodig hebt zichtbaar zijn in de browser.

Risico op fouten neemt af

Het allergrootste voordeel is dat hierdoor het risico op fouten sterk afneemt. Voorheen typte je de urenopgave per medewerker namelijk in een e-mail aan Saldad. Deze gegevens verwerkten wij in het verloningssysteem. Door de urenopgave echter rechtstreeks in te voeren in Loket.nl, kost het je minder tijd en hoeven de gegevens bovendien niet met de hand te worden overgenomen.

Controle en signaleringen

Dankzij deze functionaliteit heb je bovendien ruimere mogelijkheden voor controle en signaleringen. Loket.nl geeft je namelijk ook meldingen en signaleringen bij verjaardagen, kritische contractdata, etc. Dit zorgt voor meer grip en dus voor een nóg beter personeelsbeleid.

Ga naar Loket.nl en probeer het zelf. Wil je meer informatie? Laat het ons weten! >

Loket.nl Saldad