Van het invoeren van de basisgegevens tot het toevoegen van het identiteitsbewijs. De nieuwe medewerker is hiervoor zelf verantwoordelijk en vult deze gegevens in via de handige én veilige preboarding tool.

Als salarisverwerker merken wij regelmatig dat niet alle gegevens van nieuwe werknemers in één keer worden aangeleverd. Het zou kunnen dat je vervolgens een medewerker van ons aan de lijn krijgt om de ontbrekende gegevens op te vragen.

Bespaar kostbare tijd

Voorkom het heen en weer mailen van ontbrekende gegevens en maak de nieuwe werknemer zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de basisgegevens en het toevoegen van het identiteitsbewijs. Het bespaart je veel tijd en eventuele frustratie aan het compleet maken van de gegevens.

Veilige omgeving voor persoonsgegevens

Met de preboarding functionaliteit in Loket.nl voorkom je dat privacygevoelige gegevens op een onbeveiligde manier bij je komen. De nieuwe medewerker krijgt een mail met een link naar een beveiligde omgeving om de gegevens in te voeren. Deze omgeving kan zelfs voorzien worden van je bedrijfslogo, zodat de nieuwe medewerker het ook direct herkent.

Door de eenvoudige workflow van het preboarding proces volgt de medewerker een duidelijk stappenplan waarin de verplichte gegevens stap voor stap worden uitgevraagd.

Meer weten over preboarding? Laat het ons weten!