Saldad salarisadministratie loonadministratie personeelsadministratie administratiekantoren advies

Werken bij Saldad

Saldad zoekt een salarisadministrateur
Ervaren, verantwoordelijk, secuur, teamplayer, adviseur

Saldad zoekt een salarisadministrateur. Een nieuwe collega die ons team komt versterken. Die ervaren is in het vlekkeloos uitvoeren van salarisadministratie en personeelsadministratie. Die gewend is om met meerdere cao’s te werken en onze klanten uitstekend kan adviseren.

Accuratesse

Om met de grootste open deur te beginnen: jouw functie als salarisadministrateur voer je van a tot z uit met grote accuratesse. Cijfers vóór of áchter de komma vind je even belangrijk. En je kunt jouw klant ook prima uitleggen waarom. Want behalve van cijfers, houd je ook van contact met klanten. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Adviseren

Je begrijpt de informatiebehoefte van onze klanten en hun medewerkers. Je vindt dan ook soepel je weg in hun cao’s en pensioenfondsen. Daardoor ben je in staat om hen te ontzorgen en betrouwbaar te adviseren over de actuele wet- en regelgeving, pensioenen, ontslag, ziekte, arbeidsovereenkomsten, subsidies en overige HR-gerelateerde zaken.

Waarom Saldad?

Waarom zou je bij Saldad solliciteren? Omdat je jouw vak leuk vindt en daarin je eigen verantwoordelijkheden wilt dragen. Dat past namelijk helemaal bij de ontwikkeling van ons bedrijf. Het team van Saldad verwerkt de salaris- en personeelsadministratie voor organisaties in verschillende branches. Maandverloningen en vierwekelijkse verloningen gaan je allemaal even goed af.

De sfeer bij Saldad

Saldad is een professioneel kantoor voor salarisadministratie en personeelsadministratie. Een fijne werkplek waar iedereen zijn of haar eigen specialismen en taken heeft en we samen het beste resultaat bereiken. De sfeer bij Saldad is hartelijk en informeel. We zijn vriendelijk en klantgericht. Ja, en super-secuur dus.

Jouw wensenlijstje

 • Eigen verantwoordelijkheden
 • Klantcontact
 • Leuke collega’s
 • Combinatie van uitvoering en advies
 • Werktijden en uren in overleg (20-40 uur per week)

Ons wensenlijstje

 • Ervaring als salarisadministrateur voor een administratiekantoor
 • Gewend om te werken met uiteenlopende klanten en cao’s
 • Diploma PDL, eventueel al aangevuld met VPS
 • Bij voorkeur ervaring met Loket.nl
 • Accuraat
 • Communicatief

Solliciteren

Ben jij ervaren in salarisadministratie en personeelsadministratie? Reken jij met plezier door tot achter de komma? Wil je graag weten of jouw ervaring en kijk op ons vak een toevoeging kunnen betekenen voor Saldad? Beschik je over goede communicatieve eigenschappen? Ken je ons systeem Loket.nl of ben je bereid je erin te verdiepen? Dan nodigen we je van harte uit om eens kennis te maken.

Als je denkt dat we een goede match zijn, stuur dan jouw brief met cv naar Saskia Verweij: saskiaverweij@saldad.nl.

Heb je vragen? Bel dan gerust even naar 0416 665 396. Meer contactgegevens vind je hier.

team medewerkers werken bij Saldad BV Drunen kantoor