Saldad salarisadministratie loonadministratie personeelsadministratie administratiekantoren advies

Saldad werkt óók voor administratiekantoren

Saldad werkt óók voor administratiekantoren en accountantskantoren. Onze dienstverlening is correct en betrouwbaar. Saldad is jouw toegang tot de juiste kennis op het gebied van salarisadministratie en personeelsadministratie. Een specialisme dat maar al te vaak onderhevig is aan wijzigingen in cao’s, wet- en regelgeving. Ondersteuning op dit specifieke onderdeel van de boekhouding zorgt ervoor dat je met een gerust hart een breder dienstenpakket kunt aanbieden aan jouw opdrachtgevers en prospects. Wij werken voor honderden werkgevers en administratiekantoren. Samenwerking met Saldad betekent een hele zorg minder.

Salarisadministratie en loonadministratie

Waarschijnlijk hoeven we je niet te vertellen dat salarisadministratie en personeelsadministratie doorlopend onderhevig zijn aan wijzigingen. Heb je net alles ingericht, verandert er ineens iets in de wet of in een cao. En dat terwijl jouw opdrachtgevers er vanuit gaan dat je zekerheid brengt. Het is niet nodig om de handdoek in de ring te gooien. Saldad biedt uitkomst. Samen bekijken we wat voor jouw kantoor de beste oplossing is: we nemen de uitvoering helemaal van je over of we bouwen een controle in op de loonverwerking. Daarnaast kun je ook voor advies altijd bij ons terecht. Je kunt rekenen op onze kennis en korte lijnen. Want wij houden van ons vak!

Samenwerking met Saldad

Samenwerking met Saldad zorgt voor synergie. Salarisadministratie en personeelsadministratie vormen de schakel tussen boekhouding, werkgever en werknemer. Door deze correct en zorgvuldig uit te voeren, kan iedereen vertrouwen op correcte uitbetalingen, afdrachten, aangiften en contracten. Het team van Saldad beschikt over alle benodigde kennis en ervaring. We zijn alert en communicatief. Om alles overzichtelijk vast te leggen, maakt Saldad gebruik van loket.nl. Dat is hiervoor het meest gebruikte digitale platform. Loket.nl communiceert naadloos met alle gangbare boekhoudpakketten en kan worden voorzien van jouw eigen huisstijl of die van jouw opdrachtgever.

Neem contact op

Hoe kunnen wij jouw administratie- of accountantskantoor ondersteunen bij salarisadministratie en personeelsadministratie? Neem gerust eens contact op voor een kennismaking. Bel of mail Saskia Verweij: saldad@saldad.nl of 0416 665 396.

Saskia Verweij-Brok Saldad advies salarisadministratie

Saldad voor administratiekantoren

  Specialist in salaris- en personeelsadministratie
  Maatwerk in ondersteuning en uitvoering
  Betrouwbare samenwerking
  Kennisdeling
  Kennis van actuele cao’s, wet- en regelgeving
  Digitaal platform Loket.nl

De voordelen van Saldad

  Correct
  Vriendelijk
  Vakkundig
  Alert
  Servicegericht
  Kennis van actuele wet- en regelgeving
  Wij spreken jouw ondernemerstaal
  Overzichtelijk digitaal systeem
  Gegarandeerde continuïteit